Ротаційна група "Правого сектору" поїхала на cхід

Опубліковано:
5 Квітня, 2015

На Схід з Тернополя поїхала група добровольців 6 резервного батальйону Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор” , які підмінять тих бійців, які перед святами отримали відпустку. Хлопців везуть ще авто швидкої допомоги та Великодні смаколили для побратимів.


 

З Тернополя виїхало семеро добровольців, ще декілька заберуть по дорозі у Кременці та Збаражі. 

– Сьогодні від’їжджає ротаційна група бійців на навчання і не тільки на навчання, – говорить начальник штабу 6 резервного батальйону “Правого сектору” в Тернополі Анатолій Бабій. –  Їдуть терміном мінімум на місяць. Хлопці нестимуть службу, навчатимуться, виконуватимуть завдання командирів.

 

 

 

 

 

На Схід хлопці везуть авто швидкої допомоги, яке для бійців Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор” подарував благодійний фонд. 

 

– Це авто придбали у Польщі, передав нам його фонд, – додає Анатолій Бабій. – На Сході його використовуватимуть для вивезення поранених. Оскільки виїзд перед Пасхою, то наші бійці ще везуть майже повний був смаколиків для побратимів. Яким, я думаю, вони будуть дуже раді. 

 

До цього виїзду хлопці проходили вишкільні бази “Правого сектору”, але кажуть, що на передову йди готові.

 

–  Піти у добровольці мене спонукала необхідність, – каже боєць “Друг Дон”. – Щодо тих, хто “косить” від мобілізації. То вони тікають від державної мобілізації, а у нас по-іншому. В нас мобілізація від серця. 

 

Провести хлопців прийшли рідні та друзі. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #ДУК, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ПС, #ротація, #схід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: