Роботу у Тернополі знайшли 56 переселенців із Криму і зони АТО

Опубліковано:
24 Січня, 2015

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи у 2014 році звернулись 155 осіб, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.


Серед них: 22 особи, які прибули для тимчасового проживання з числа мешканців АР Крим і Севастополя, 90 жителів Донецької та 43 — Луганської областей, із них 56 осіб – працевлаштовані.

 

Так, 1 січня 2015 року на обліку у центрі зайнятості перебували 58 переселенців із окупованих територій і жителів східних областей України. Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

 

– Не завжди вдається знайти роботу для цих громадян через відсутність на ринку праці відповідних вакансій, тому проводиться активна співпраця з роботодавцями. Тим переселенцям, які збираються найближчим часом повернутись до своїх домівок, пропонуються громадські роботи, — кажуть фахівці. — Тих, хто вирішив залишитися в місті, але їхні професії не затребувані на ринку праці, пропонують пройти навчання за професіями, які мають попит.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переселенці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: