Революція Гідності в Тернополі перемогла: регіонали завершили формування влади?

Опубліковано:
23 Грудня, 2015

Про те, що до влади в області прийшли колишні (а тепер перефарбовані) регіонали не говорить хіба що лінивий.

Людина, яка “скігліла”, що її не пускають на роботу під час подій на Майдані – очолила обласну раду. Перші номери до районних рад та довірені особи Януковича стали депутатами обласної ради. На посадах в ОДА залишилися практично 90% тих керівників, яких призначив ще Хоптян.

Вершиною цинізму влади стало повернення Бабійчука знову в крісло в.о. заступника голови облдержадміністрації з повноваженнями “гуманітарного” заступника.

Зараз Іван Геннадійвич, який любить зі Скалата мандрувати автостопом, розійшовся ще більше, ніж раніше – проводить наради, дає доручення, звільняє людей і обіцяє у працевлаштуванні іншим.

Нагадаємо, що після підозри на корупційні дії, Бабійчука відсторонено від виконання обовязків заступника. Незавжаючи на те, що підозри не підтвердилися, голова ОДА Барна вирішив не ризикувати та певний період гуманітарним заступником був лікар за фахом Віктор Овчарук.

Схоже, з кадрами в “білому” домі геть сутужно, якщо не знайшлося більше нікого, хто би міг очолити гуманітарну галузь області і її знову віддали на поталу черговому колишньому регіоналу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: