Радіотелевізійній станції Лозова виповнилось 35 років (ФОТО)

28.12.2014 15:55   Джерело: http://www.oda.te.gov.ua
Опубліковано : Олег Жак

35 років відколи працює радіотелевізійна станція Лозова Тернопільська філія Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення виповнилось 29 грудня. Урочистості з нагоди ювілею відбулися 26 грудня.

 

Від імені виконувача обов’язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Івана Крисака колектив радіотелевізійної станції привітав заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту і туризму Назар Яворський.

 

«Дозвольте привітати вас з ювілеєм. Дякую за непросту  та відповідальну працю, яку робите щодня. Саме завдяки вам надзвичайно важлива інформація доходить до наших краян. А це особливо актуально у теперішній час, коли в країні війна, коли щодня відбувається стільки змін», - зазначив Назар Яворський.

Також він вручив грамоти обласної державної адміністрації працівникам  радіотелевізійної станції Лозова Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

 

 

Відзнаки за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток мережі телебачення і радіомовлення області та з нагоди 35-річчя радіотелевізійної станції отримали інженер засобів радіо та телебачення І категорії радіорелейної станції Лозова цеху №2 у 1998-2014 роках Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Любомир Байда, столяр 4 розряду радіотелевізійної станції Лозова цеху № 1 Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Євген Безкоровайний, начальник цеху № 2 радіотелевізійної станції Лозова Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Ігор Бурило, начальник цеху № 2 Тернопільського обласного радіотелевізійного передавального центру у 1998-2002 роках Михайло Дудар, інженер засобів радіо та телебачення І категорії радіотелевізійної станції Лозова цеху №1 у 1998-2010 роках Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Микола Макар, провідний інженер засобів радіо та телебачення радіотелевізійної станції Лозова цеху №1 Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Олександр Новак, електромеханік засобів радіо та телебачення  І категорії радіотелевізійної станції Лозова цеху №1 у 2002-2014 роках Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Володимир Синиця, інженер засобів радіо та телебачення І категорії радіотелевізійної станції Лозова цеху № 1 Тернопільської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Ольга Чех.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://www.oda.te.gov.ua  

Коментарі