"Чорний" політтехнолог Надала хоче контролювати виборців?

Опубліковано:
25 Лютого, 2016

Певні кадрові зміни відбулися нещодавно в міській раді. Про них ми не дізнаємось зі шапальт газет, оскільки такими змінами навряд чи комусь вигідно хвалитися.

Зокрема, свою посаду полишив багаторічний керівник відділу ведення Державного реєстру виборців Віктор Пулька. За нашою інформацією, він пішов працювати заступником в одну з новоутворених громад.

На його місце вже підшукали заміну. Як повідомляють наші джерела в міській раді, новим начальником відділу є (або має стати найближчим часом) дружина головного “чорного” технолога свободівців та особистого піарника мера, колишнього депутата міської ради Юрія Фартушняка Наталія Задорожна. Однак поки що сайт міської ради про це мовчить.

 

Нагадаємо, що свого часу пані Наталія працювала секретаркою міського голови С. Надала.
 
Ці зміни наштовхують на думку про відсутність якісних кадрів, які би могли підсилити команду мера Сергія Надала і тому йому знову треба буде опиратися виключно на власні сили, як і в захисті свого екс-заступника Володимира Камінського.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: