Путіна хочуть вбити в Австралії, заявили в Росії

15.11.2014 17:03   Джерело: http://patrioty.org.ua/
Опубліковано : Тарас Савчук

Один  із прокремлівських ідеологів запевняє, що  навіть  флот  біля   берегів  Австралії  може  не врятувати  Путіна від  розправи.

 

На зустрічі лідерів світової двадцятки в Австралії  президенту Росії  Володимиру Путіну загрожує смертельна небезпека, заявив російський політолог, публіцист Сергій Марков, передають Патріоти України.

 

«Участь у цьому саміті вимагає великої особистої мужності від Путіна, тому що є загроза замаху на президента Росії, організованого іноземними спецслужбами, при потуранні спецслужб Австралії. Австралія найближчий союзник США і Великобританії, які ведуть в своїх ЗМІ особисту травлю Путіна, і з високою ймовірністю поставили перед своїми спецслужбами задачу або скинути Путіна, або сприяти його скиданню», – повідомив Маркін.

«Вони готові до варварських методів, що порушують міжнародне право і мораль, що яскраво виразилося в активній підтримці ними держперевороту в Києві, громадянській війни і терору київської хунти, геноциду російськомовних на Донбасі», – знову почав «киселівську» мантру Маркін.

 

Зазначимо, що прем’єр Австралії встиг жорстко висловитися про дії Путіна, підкресливши його причетність до катастрофи малайзійського Боїнга. «Тобто Путін їде в країну, глава якої демонізуватиме Путіна і союзник США, і обидва вони поводяться аморально. Звідси загроза особистої безпеки Путіна. Звичайно, російський флот підійшов до берегів Австралії, але чи зможе він захистити Путіна? », – задався питанням Сергій Марков.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://patrioty.org.ua/  

Коментарі