Просто Марія зі "Свободи"…

Опубліковано:
17 Квітня, 2015

Про свободівський “волейбольний” батальйон “Січ” ми писали не раз. І не тільки ми. Любов побратимів Тягнибока до піару оспівувалася багатьма інтернет-ЗМІ та блогерами.

Чого вартує тільки позування нардепа Головка в накрохмалених манжетах дорогої сорочки, які виднілися з-під нової камуфляжної форми…

Особливо цинічно виглядає піар за бюджетні (наші з вами) гроші.

Наприклад, безпосередня підлегла голови ОДА Степана Барни, керівник апарату облдержадміністрації Марія Чашка, замість того, щоб ходити на роботу, виставляє фотографії себе улюбленої з села Піски на Сході України.

Ніхто не применшує ролі тих, хто захищає нас з вами на передовій цієї новітньої неоголошеної війни. Але не можна добру справу робити нечесними методами. Не можна отримувати заробітну плату з бюджету і не виконувати своїх безпосередніх обовязків.

Хтось може заперечити, мовляв, пані Чашка має право перебувати у відпустці та використовувати свій час, як вважає за потрібне. Але тут варто звернути увагу, що і відпускні гроші також виплачуються з бюджету. І чи не взяла вона відпустку, щоб якомога довше зберегти за собою посаду?

Як висновок – роздуми для голови ОДА Степана Барни: чи довго ще свободівці будуть використовувати слабкість влади, щоб шкодити громаді області своєю бездіяльністю та цинізмом?

«Тернопільський тиждень»

   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #марія чашка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: