Програма “максимум” або коли Тернопільщина отримає голову ОДА

Опубліковано:
15 Березня, 2015

Дискусія навколо крісла голови Тернопільської ОДА тривають досі. Кого уже тільки не «пропонували» на посаду очільника області, чиї тільки прізвище не «обсмоктували», як найбільш імовірні.

 

«Львів Тернопіль щоДенно» ж стало відомо з джерел, що мають зв’язки з адміністрацією президента, про те, що чекати на нового голову доведеться ще довго.

 

Програма «максимум» – у вересні 2015 року, за місяць до початку виборів, нового голову буде призначено. Програма «мінімум» – теперішній в.о голови ОДА Іван Крисак зуміє на стільки «спотворити» свою репутацію, що змусить президента прийняти рішення раніше.

 

Так чи інакше, і «порошенкам», і представникам «народного фронту» було б простіше «грати» на виборах, маючи свого голову. Але якщо його призначити зараз, він встигне «набратись» негативу, позаяк знайдуться «треті», які будуть у цьому зацікавлені. А тому, і спішити з призначенням не так вже й вигідно.  Особливо, якщо врахувати той факт, як стрімко падають рейтинги обох партій-лідерів.

 

Крім того, не секрет, що між лідерами двох (наразі) потужних політичних сил, що охоплюють собою більшість у Верховній Раді триває війна. Кожен розуміє, що відкрито «битись» не можна, бо тоді усі «історії» про злагоджену коаліцію підуть на спад. Проте те, що дійти згоди партії не можуть навіть в подекуди дрібних кадрових питаннях – це факт. Тому доказ є те, що деякі області в Україні не мають жодного призначеного голову РДА.

 

За інформаціє знову ж таки з нашого джерела, «БЮТ» теж посприяв тому, аби Крисак наразі залишався в.о. «Львів Тернопіль щоДенно» намагатиметься бути в курсі подій навколо крісла голови.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #голова ОДА, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: