Про мандрівку старим кордоном за горнятком кави

Опубліковано:
14 Вересня, 2016

Наша творча команда підготувала якийсь цікавий формат спілкування зі ЗМІ, навіть мені вьсого не кажуть, щоб було цікавіше. Отже, запрошую усіх 15 вересня 2016 року о 10.00 в бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля» (будівля є пам’яткою архітектури України як вілла Грабовських 1894 року), що на вулиці І.Франка, 21, відбудеться зустріч з організаторами і авторами першого на наших теренах проекту «Трансімперія – мандрівка старим кордоном».

 

Одним з перших його результатів стане представлення туристичного бренду області під такою ж назвою у жовтні цього року на всеукраїнських та міжнародних конференціях, виставках. Фактично навіть на завершенні першого етапу реалізації проекту уже отримано добротний матеріал для того, щоб у найближчому майбутньому позиціонувати Тернопілля, як туристичну перлину України. Допоки творча команда має невеличку перерву між дозйомками та монтування, її учасники радо поділяться своїми враженнями, побаченим, відверто розкажуть про те, чим можемо пишатися і що потрібно зробити, аби туристи справді приїжджали до нас. Спілкування відбудеться у невимушеній атмосфері.

 

Організатор зустрічі – громадська організація «Туристична Асоціація Тернопілля», роль і завдання якої у туристичному брендингу території Тернопілля, як організації, що поєднує державно-приватну форму розвитку галузі і представлена всіма напрямками розвитку туристичної сфери через діяльність членів організації – представників туристичного ринку, є на сьогодні дієвою і затребованою моделлю співпрацю.

 

Учасники зустрічі:

Наталія Волощук – голова громадської організації «Туристична асоціація Тернопілля»

Назар Яворський – начальник управління туризму Тернопільської ОДА

Тарас Хлібович – учасник проекту і пильне око всіх об’єктів (фотографування, фільмування, спостереження)

Андрій Кулян – автор ідеї, сценарію, організатор процесу

Галина Компанієць – директор бібліотеки-музею «Літературне Тернопілля»

 

Нагадаємо, що два місяці тому стартував проект «Transimperia» («Мандрівка старим кордоном»), який був ініційований і підтриманий громадською організацією «Туристична асоціація Тернопілля». Члени громадського об’єднання поставили за мету за допомогою фахівців ґрунтовно дослідити мальовничі місця нашої області, її архітектурні та культурні пам’ятки і на основі цього створити якісний промоційний продукт для популяризації Тернопілля серед туристів. Цей проект дасть можливість реально оцінити стан туристичної галузі в краї, наявність інфраструктури та багато чого іншого.

 

До команди креативних учасників увійшли Андрій Кулян (ідея, сценарій, організація, підготовка та контроль фотографування); Тарас Хлібович (фотографування, фільмування, монтаж); Роман Задорожний «Файні мандри» (туристичне спорядження)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: