Про що Тягнибок говорив з тернопільськими “свободівцями”?

Опубліковано:
20 Листопада, 2014

Лідер націоналістів був у Файному місті в неділю, 16 листопада, о 15:00. Як ми і писали, розмова мала післявиборче русло: свободівців говорили про провал партії на позачергових виборах до парламенту і «пробігали» по персоналіях.

 

На зборах був «уже не нардеп» Олексій Кайда, натомість не прийшов на «клич вождя» Сергій Надал.  До речі, міська рада загалом не удостоїла своєю присутністю Тягнибока, бо була представлена кількома людьми. Взагалі, зала кінотеатру «Перемога» була майже пуста, що уже свідчить про відсутність поваги до Тягнибока його побратимами.

 

Що цікаво, ВО «Свободу» уже в грудні чекають ще одні вибори – вибори лідера партії. Про це також заявив Тягнибок в Тернополі. Імовірно, Олег Ярославович буде обраний знову, хоча вже зараз поміж «свободівцями» ходить чутка, що лідером стане віце-спікер Верховної ради Руслан Кошулинський. Наразі він є заступником лідера партії, але цілком можливо, що мітить на крісло «вождя». 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кайда, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини, #тягнибок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: