Призначення головою Тернопільської ОДА "порошенківця" Степана Барни не обійшлося без скандалу

Опубліковано:
3 Квітня, 2015

Сам Степан Степанович зробив все, щоб зайти у владу, показавши свою значимість: під нього зняли обласного прокурора, під нього приїхав сам Президент, під нього його попередник І.Крисак поприймав на роботу тих, якими Барні ще не раз докорятмуть, під нього тиждень до цього журналісти зробили все, щоб підготувати грунт перед “сходженням на престол”.

Але оточення пана Барни знову запхало ложку дьогтю в бочку меду.

Колишній регіонал І.Бабійчук та його порадник, відомий в обмежених колах “експерт”, зробили все, щоб перший робочий день нового голови ОДА почався з проблем.

Запровадження ручного керування процесом допуску чи не допуску журналістів можна назвати лише цензурою. Причому в найгіршому її виконанні.

За один день “любі друзі” допомогли Степану Барні нажити ворогів навіть серед тих журналістів, які лояльно ставилися до пана Барни.

Тепер у голови ОДА на одну проблему стало більше. Але чи вистачить у Степана Степановича духу відмовити “любим друзям” та довіритись професіоналам?

Це і буде головним питанням при формуванні іміджу як самого С.Барни, так і президентської верикалі і влади в цілому.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іван бабійчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини. голова ОДА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: