При "плюсовій" температурі будуть опалювати житло тернополян

04.03.2015 12:33   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Тарас Савчук

Рішення про подовження опалювального сезону ухвалив уряд України. Так, було встановлено нові терміни, коли в квартирах подаватимуть тепло.

 

Зокрема, як пише єдиний веб-портал органів виконавчої влади України, опалювальний сезон триватиме вже з 1 жовтня до 30 квітня. Зміни були внесені до Правил надання населенню послуг з газопостачання постановою №74.

 

Додамо, що досі в Україні опалення включали 14 жовтня і тепло в помешканнях вимикалось 14 квітня. Вже зараз через новину про нові строки опалювального сезону в Інтернеті точаться суперечки, люди висловлюють невдоволення, мовляв, відбулася зміна клімату і необхідності у кроці продовження терміну обігріву квартир немає, тим більше, що плата за комунальні послуги вже починає бити всі рекорди.

 

Зокрема, національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, з квітня збільшує середньозважений тариф на тепло для населення на 71,8% – до 537,2 грн/ Гкал (без ПДВ).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі