Претендент на звання кращого тернополянина Борис Гора вважає себе «архівом»

Опубліковано:
20 Квітня, 2015

До 24 квітня триватиме другий етап «Тернопільського народного праймеріз» – проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого — лише раз.


Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.

 

Продовжуємо знайомство з претендентами на місце в списку кращих тернополян – Борис Гора, мандруючий філософ, турист, громадський діяч.


–  Маєш можливість розповісти про себе громаді міста. Про що сказав б насамперед?

– Я – минуле, архів, живу для себе, користі від мене нема. Саме зараз – в мене депресія, апатія, невизначеність.

 

– Як сприйняв повідомлення про те, що став учасником проекту «100 кращих тернополян». Яке ставлення до проекту загалом?

– Як взнав про той проект, була спроба самоліквідуватись, бо від мене для тернополян перспективи не бачу. Проект вважаю потрібним, вірю в чесність журі, корисність для «роздуплення» громадян, потрібність інформації про активних сьогоденних.

 

– Якою бачите участь обраних громадою тернополян у житті міста? Що, на вашу думку, потребує першочергових змін, які проблеми найнагальніші?

– Участь обраних залежить від особистої позиції персонально кожного, проект не зобов’язує шось робити. Не живу в Тернополі вже більше шести років, і не збираюсь повертатись, я не орієнтуюсь в проблемах і потрібніших змінах, При владі ще багато є «ган..нів», яких треба викривати і гнати, для цього небайдужі мають об’єднуватись. Кожен нехай робить свою справу щиро і порядно.

 

Записав Тарас Савчук.

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.


4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.

 

Сайт проекту – http://top100.te.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #борис гора, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: