Працівники міліції на гарячому впіймали вуличного художника

Опубліковано:
12 Січня, 2015

Неповнолітнього любителя настінного мистецтва впіймали нещодавно працівники Тернопільського міськвідділу міліції.

 

17-річний мешканець Києва приїхав до Тернополя на екскурсію та вирішив залишити після себе згадку на стіні в обласному центрі.

 

У неділю, близько 22 години, киянина впіймала на гарячому патрульна служба спільно з працівниками відділу державної служби охорони.

 

До появи міліціонерів чоловік встиг нанести написи на мурі, що на вулиці Івана Мазепи. Міліціонери вилучили у порушника балончик з жовтою фарбою.

 

Виправдовуючись, хлопець пояснив, що в столиці малювати не заборонено, тож вирішив спробувати розфарбувати стіни будинку і в Тернополі.

 

Наразі щодо горе-художника складено адміністративний протокол згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою територій населених пунктів.

 

Любителям розмальовувати фасади чи стіни будівель слід зважити на те, що при повторних розглядах справ суми штрафів, передбачені за такеадмінпорушення, будуть максимальними.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #графіті, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: