Посадові особи ДФС Тернопільської області провели 105 особистих прийомів

Опубліковано:
18 Листопада, 2014

Протягом 10 місяців 2014 року посадовими особами територіальних органів Головного управління ДФС у Тернопільській області проведено 105 особистих прийомів громадян. Зокрема, керівниками ГУ ДФС в області проведено 17 особистих прийомів (у тому числі 9 виїзних), іншими посадовими особами ГУ ДФС в області – 6, начальниками податкових інспекцій – 11 (у тому числі 1 виїзний), їх заступниками – 37 (у тому числі 5 виїзних), іншими посадовими особами підвідомчих інспекцій – 34 особистих прийоми.

 

Найчастіше на особистих прийомах громадяни цікавляться питаннями щодо адміністрування податку на доходи фізичних осіб – 8 звернень, проведення контрольно-перевірочної роботи – 15 звернень, адміністрування єдиного податку – 11 звернень, плати за землю – 9 звернень та подання податкової звітності – 7 звернень.

Нагадуємо, що записатись на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна не пізніше ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому в один із таких способів:

–  зателефонувавши за номером: (0352) 43-46-33;

–   заповнивши спеціальну форму та направивши її в електронному вигляді на поштову скриньку: vopp_19@ukr.net;

–  подавши письмовий запит на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області (46003, м. Тернопіль, вул. Білецька, 1);

–  звернувшись за вищевказаною адресою особисто у робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00 год. та у п’ятницю – з 09.00 до 16.45 год. Обідня перерва – з 13.00 до 13.45 год.).

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДФС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прийом, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: