Порошенка буде на «Марші єдності» у Парижі, в цей час учасник Майдану у в’язниці за наругу над його портретом…

Опубліковано:
11 Січня, 2015

В неділю, 11 січня президент Порошенко візьме участь у так званому «Марші єдності», котрий проходитиме у Парижі. Захід буде присвячений пам’яті співробітників видання «Шарлі Ебдо», котрі загинули від вчиненого ісламістами теракту.

 

Не маючи симпатій до ісламізму – цієї видозміни глобалістської ідеології, – порядна людина не може перейматися і  «жертвами» із «Шарлі Ебдо». Цей гурток неокомуністів уже давно заслужив на покарання своїм постійним знущанням з релігійних почуттів як мусульман, так і християн. Шкода лишень, що цих недолюдків покарали не корінні французи-християни, а зайди-ісламісти.

 

Нинішні часи є епохою тотальної світоглядної дезорієнтації. Тож не дивно, що  у Європі нині триває психоз, в центрі якого – співчуття до французьких ліваків й істеричне патякання про «свободу слова» та «життя людини як найвищу цінність». Для адекватної людини є речі, важливіші і за життя, і за проповідувану ліберастами вседозволеність – власна і національна гідність, почуття справедливості, правда і, неодмінно, релігійні святощі. Саме благородне бажання служити тому, що є вищим за людське життя, сьогодні змушує тисячі українців воювати на сході. Європейські еліти нав’язали власним суспільствам зовсім інші цінності…

 

За великим рахунком, участь Порошенка у «Марші єдності» не дивує. Він – олігарх і типовий представник сучасного лібералістичного політикуму, що займає безпринципну позицію у сфері зовнішніх відносин (не варто забувати про неодноразові проросійські заяви французького президента-соціаліста Олланда, зокрема його заклик зняти із Росії санкції). Проте деякі обставини роблять його поїздку особливо цинічною.

 

У Вінниці продовжує перебувати за ґратами місцевий правий активіст Юрій Павленко («Хорт»). Йому інкримінують наругу над «державною символікою», причому «державною символікою» на думку представників МВС є портрет президента-олігарха. Таким чином, Порошенко їде до Франції, аби вшанувати «борців за свободу слова» (тих, самих, котрі ображали почуття мільйонів віруючих), а в це же час молодий патріот, активний учасник Майдану сидить у в’язниці за наругу над портретом нашого найдемократичнішого однотурового «гаранта».

 

Що ж, важко уявити лібералізм без тактики подвійних стандартів…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порошенко, #тернопіль, #тернопільські новини, #франція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: