Поплічник Надала зібрався знищити сквер на Миру

Опубліковано:
26 Квітня, 2015

Мешканці мікрорайону Дружба б’ють на сполох: за їх інформацією вже у найближчі дні може розпочатися забудова скверу по вулиці Миру. На цій території є більше пів сотні дерев, серед них і декоративні «голубі» ялинки, кущі тощо.

 

Під забудову може потрапити частина скверу по вулиці Миру, яка прилягає до парковки на так-званому «п’ятачку». Вчора на цю стоянку завезли кілька десятків дерев’яних щитів, якими будуть огороджувати територію. Одна із активісток розповіла, що вже встигла поспілкуватися з цими працівниками. Вони розповіли, що встановлення паркану буде здійснюватися або сьогодні, або у найближчі дні. Там планують збудувати багатоповерхівку та гаражі зі станцією техобслуговування. До забудови дотичний один із депутатів Тернопільської ради від ВО «Свобода» Михайло Гладкий.

 

Цю інформацію підтверджує і листівка, яка була розклеїна ще кілька місяців тому по всій території Дружби. Частину послання небайдужих тернополян ми подаємо нижче: “Корумпована Тернопільська міська рада бандитським методом хоче знищити сквер по вулиці Миру. А започаткувати цей вандалізм мають на меті депутат міської ради від партії ВО «СВОБОДА», Голова постійної земельної комісії ТМР, бувший міліціянт Гладкий Михайло Петрович та його бізнес-партнер – мер міста Сергій Надал. Ще 17.08.2012р. рішенням сесії міської ради №6/23/79 ТзОВу «Акваріум-1» було надано в оренду на 10 років земельну ділянку 0,39га  по вул. Миру, 4а, в яку ввійшло 0,15га території скверу та територія автостоянки 0,24га. Саме на ділянці 0,15га планується будівництво багатоповерхового житлового будинку, а автостоянка слугуватиме прибудинковою територією з будівництвом гаражів, оскільки там проходять усі підземні комунікації району Дружба. І якраз по причині неможливості будь-якого капітального будівництва, ще за радянських часів, у тому місці влаштували автостоянку.  Однак, злодії пішли далі, і ТзОВу «Акваріум-1» до території автостоянки долучили частину скверу.  Засновником ТзОВ «Акваріум-1» є родич депутата та товариш по міліцейській  службі у 90-х роках Солонинка Михайло Степанович (На жінку Солонинки Мирославу Михайлівну рішенням сесії від  25.04.2014р. № 6/47/169  Гладкий загарбав у громади міста для обслуговування гаража площею лише  54 кв.м. земельну ділянку в 3054 кв.м. по вул. Котляревського, 67 з подальшим будівництвом цілого житлового комплексу на місці маленького гаражика!!!). Саме з метою будівництва висотки нещодавно був проведений благоустрій скверу спеціалізованим будівельним  управлінням “Спецбуд”. Анекдотично зараз виглядають місця обриву доріжок із бруківки у сквері, і якраз там, де буде починатись котлован будинку. Якщо б не заплановане будівництво свободівцями: Надалом та Гладким, то ніякого благоустрою і не було би. А те, що проїзди біля навколишніх будинків у ямах, як на танкодромі, ані Надала, ані його прихвоснів  взагалі не хвилює. Натомість, на «окультурення скверу» було виділено сотні тисяч гривень.»

 

До речі, на кадастровій карті добре видно, що на стоянку по вулиці Миру накладено дві ділянки: спочатку 0,24 га без цільового призначення, а вже потім 0,39 га з призначенням під будівництво, пише сайт Тернополяни.

 

IMG 2856

Untitled-1Untitled-2

IMG 5986

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гладкий, #миру, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #сквер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: