Полковник Ларін розповів, хто винен у смерті шести бійців батальйону «Збруч»

Опубліковано:
7 Лютого, 2015

Командир батальйону територіальної оборони «Збруч» Ігор Ларін розповів про причини, що призвели до пожежі військових наметів в ніч на 1 лютого.

 

Нагадаємо трагедія сталась на Херсонщині в селі Червоний Чабан. Внаслідок пожежі загинуло 6 військовослужбовців.

 

«Вся інформація, що з’являлась напередодні – викривлена, неправдива і не об’єктивна. У виникненні пожежі не винен жоден з наших військовослужбовців. Пожежа спалахнула у наметі іншої військової частини, яка займалась ремонтом бойової техніки. Загорілась буржуйка, але вона не була саморобною.

 

В наметах наших військових не було бензину та боєприпасів, які могли б спричинити вибух. При кожному військовослужбовцю з батальйону «Збруч» знаходилось лише 40 патронів, гранат не було. Всі боєприпаси знаходились в спеціально відведених для цього місцях», – заявив Ігор Ларін сьогодні, під час прес-конференції.

 

Командир батальйону «Збруч» також спростував інформацію про 10 військовослужбовців, які нібито зникли.

 

«В результаті пожежі загинуло 6 осіб. Госпіталізовано 10 осіб, один з них у важкому стані.  Винного у пожежі вже затримано. Ще раз наголошую, це військовослужбовець з іншої частини».

 

Як розповідає військовий, загорілась палатка, що стояла напроти самого входу у ферму. За 3 хвилини почали горіти всі палатки, що знаходились у приміщенні.  На той момент на фермі була лише частина особового складу батальну «Збруч».

 

Військового, що винен у загорянні – затримано. Зараз ведеться слідство. Командир батальну територіальної оборони «Збруч» запевняє, що  всі фактори загоряння будуть розглянуті, винні – обов’язково понесуть покарання. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Збруч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #тернопіль, #тернопільські новини, #херсон
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: