Поліція розшукала чоловіка, який жартував про замінування медуніверситету

Опубліковано:
26 Грудня, 2015

У січні цього року, коли в ТДМУ відбулися вибори ректора невідома особа два рази повідомила про замінування, із проміжком у три години.

Особу підозрюваного поліцейським вдалося встановити. Ним виявився безробітний житель Тернопільського району. Чоловікові оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого частиною другою статті 259 ККУ.

 
Сам підозрюваний визнає свою провину, щоправда,не може пояснити причини такого недитячого поступку. Каже на момент, коли здійснював дзвінки до служби 102  і неправдиво повідомляв про закладення вибухівки в медичному університеті, був нетверезий. Про те, що подібного роду інформація змушує всі екстрені служби виїжджати на місце так званого замінування, а це, відповідно, вимагає матеріальних затрат, не задумувався.

 
Своїми умисними діями підозрюваний також спричинив шкоду Тернопільському державному медичному університету. Матеріальні витрати на відвернення можливої загрози склали понад вісім тисяч гривень.

 
Проводиться досудове розслідування, повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: