Похресниця Тягнибока стала громадянкою Грузії? (ФОТО)

Опубліковано:
25 Листопада, 2014

Депутат Тернопільської обласної ради, похресниця Олега Тягнибока і його однопартійка Софія Гусак оприлюднила у Фейсбуці інформацію, що вона тепер громадянка Грузії. Юна політик не повідомила своїх мотивів зміни громадянства.

 

У коментарях друзі дівчини здивовано перепитали, чи знає вона, що подвійне громадянство заборонене законодавством України. Дехто з дописувачі припускає думку, що Софія вийшла там заміж. На інших фото можна побачити поруч з Софією, яка працює начальником патронатної служби у Тернопільській обласній раді, одіозного першого заступника голови Тернопільської облради Сергія Тарашевського.

 

Самого голови обради Хомінця Василя на знимках не має. Панна Софія розповіла, що поїхала з офіційним візитом за власний кошт. Правда, скільки коштує така поїздка – не розповіла. Яким чином до офіційної делегації потрапила рідна сестра Сергія Тарашевського – Ірина – невідомо. Відомо інше, що пані Тарашевська хочуть відкрити у Тернополі грузинський ресторан. В обласній раді щодо делегації в Грузію лише хіхікають, але кажуть, що “свічку не тримали”.

 

В коментарі для “Про все” Софія Гусак повідомила, що фото з грузинським паспортом – це нібито жарт.

Дивно, що запис був без смайликів чи інших натяків на “прикольність”.

 

gysak

 

Офіційний візит носив характер розважального? ))

 

Офіційний візит носив характер розважального? ))

 

 

Меню: чим пригощалися наші чиновники

 

 

Меню: чим пригощалися наші чиновники

 

 

Прекрасний настрій, сонячна погода і надзвичайно щирі люди. Батумі — разом із Ira Tarashevska у Батумский ботанический сад повідомляє у Фейсбуці чиновниця з партії Свобода

 

 

Прекрасний настрій, сонячна погода і надзвичайно щирі люди. Батумі — разом із Ira Tarashevska у Батумский ботанический сад повідомляє у Фейсбуці чиновниця з партії Свобода

 

 

Нібито офіційна зустріч в Верховній Раді Автономної Республіки Аджарія

 

 

Нібито офіційна зустріч в Верховній Раді Автономної Республіки Аджарія

 

 

Добре, що Ірина Тарашевська поїхала в офіційній делегації після Хеловіну, а не

 

 

Добре, що Ірина Тарашевська поїхала в офіційній делегації після Хеловіну, а не “до” )))

 

 

Як поділили крісло згодом - не повідомляли у соцмережі. Як і те, чому втік зі свого офіційного сідала грузинський посадовець ))

 

 

Як поділили крісло згодом – не повідомляли у соцмережі. Як і те, чому втік зі свого офіційного сідала грузинський посадовець ))

 

 

 

“Четверті сутки в дорозі, політ нормальний”,- прокоментувала своє фото депутат племінниця Тягнибока з під готелю Адмірал в Батумі. Вартість номерів у 40-місному готелі від 1260 гривень за добу

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грузія, #гусак, #новини тернопільщини, #тарашевський, #тернопільські новини, #тягнибок
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: