Подяка від батальйону

Опубліковано:
29 Листопада, 2014

 

20 листопада 2014 року з благословення архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання у Збройних Силах та інших військових формуваннях України, старший капелан Тернопільської області прот. В’ячеслав Кізілов з волонтерами-майданівцями Сергієм та Світланою Стойко, Ігорем Дмитрівим зустрівся з адміністрацією та представниками учнівського парламенту ТЗОШ №4.

       

Ця зустріч стала прямим продовженням співпраці з безпосереднього прямого забезпечення бійців в зоні АТО життєво-необхідними речами. Для школи – це правдиве патріотичне та громадянське виховання; для волонтерів – одне із джерел цільової допомоги бійцям.

     

                 

           

            

    
Школі були передані звітні документи, що фіксують передачу речей, подяки від бійців, командирів та представників школи м. Херсона, для яких були передані канцтовари, спортивне та шкільне приладдя.

           
Особливе зацікавлення дітей викликали прапор із побажаннями та відеозвернення бійців зі словами подяки і підтримки.

           
До наступної поїздки учні підготують свої відеозвернення та привітання на прапорі для бійців батальйону. Школа надала волонтерам та старшому капелану чергову партію теплих речей та одягу для передачі на передову. Уже вдруге учні передають камуфляжну сітку сплетену вручну дбайливими дитячими руками.

прот. В’ячеслав КІЗІЛОВ

голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання 

у Збройних Силах та інших військових формуваннях України  

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #капелан, #кізілов, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #УПЦ КП
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: