Початок голосування проекту «100 кращих тернополян» перенесено на 24 березня!

19.03.2015 19:51   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Перший етап (висунення кандидатів) громадського проекту «100 кращих тернополян» завершився 15 березня. Позначку у 50 та більше висунень подолав 221 тернополянин.

 

Розроблена організаторами методика перевірки зібраних даних виявила 60 номінантів з критичною кількістю висунень, котрі містять ознаки порушення основного правила народного праймерізу: «Будь-хто з тернополян може висунути кілька кандидатів, але за одного і того ж кандидата можна подати заявку лише раз».

 

У зв’язку з цим, детальна перевірка з залученням незалежних аудиторів проводитиметься довше запланованого.

 

Станом на 19 березня на базі зібраної доказової бази та за погодженням з аудиторами дискваліфіковано 16 кандидатур. З огляду на те, що нам невідомо чи порушення правил проекту відбувались з відома самих номінантів, ми не будемо називати їх імена. Але згодом будь-хто з самих номінантів може особисто отримати в організаторів інформацію чи входять вони в перелік дискваліфікованих.

 

Організаторами та незалежними аудиторами прийнято рішення розпочати початок основного етапу проекту «100 кращих тернополян» (голосування) 24 березня о 15:00.

 

У якості незалежних аудиторів долучені: Тернопільський прес-клуб, Люба Вовк, Олеся Красновська, Андрій Шкула, Надія Греса, Віталій Гнатюк.

 

Нагадуємо, що голосування триватиме місяць часу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі