Післяфестивальне: А ти борщ їв? (Фото)

Опубліковано:
19 Вересня, 2016

18 вересня у м. Борщеві Тернопільської області відбувся фестиваль борщу «Борщ’їв». Також поряд з ним пройшов фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка».

 

Похмурий ранок, вмитий дощем, не затьмарив святкового настрою та неймовірно теплої атмосфери свята. Презентувати свої надбання сюди з’їхалися майстри із різних куточків Тернопілля. Переглянувши виставку вишиванок та декоративно-прикладного й образотворчого мистецтва, кожен зміг придбати собі сувенір чи святкове вишиване вбрання.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два фестивалі в один день відбулися в Борщеві (Фото)

 

Згодом усіх мешканців та гостів міста пригощали смачнючим борщем, звареним у великих казанах. Також присутні мали змогу скуштувати й інші смаколики від господинь нашої області.

 

Гарний настрій забезпечили виступи різноманітних хореографічних та вокальних колективів, вокалістів району, а також гостей. Під час фестивалю тривала благодійна акція по збору коштів для потреб воїнам АТО.

 

Побувавши на святі, неможливо було не відчути могутній дух українства, гордість за надзвичайно талановитих людей нашого рідного краю і, звичайно, смачно облизавшись, не спитати: «А ти борщ їв?»

 

 

Оля Атаманчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: