Підопічні кримінально-виконавчої інспекції зустрілися з воїнами АТО

Опубліковано:
17 Березня, 2015

Підоблікові особи Козівського РП Бережанського МВ КВІ управління ДПтС України в Тернопільській області зустрілися з бійцями, які приймали участь в антитерористичній операції на Сході України

 

Днями відбулась зустріч з бійцями, які приймали участь в антитерористичній операції на Сході України, вихідцями з смт. Козови Тернопільської області.

 

На зустрічі були присутні керівництво району, органи місцевого самоврядування, правоохоронні органи та жителів смт. Козова. Також з метою виховного впливу, підняття патріотичності та любові до людей, на даній зустрічі були присутні підоблікові особи, які перебувають на обліку в Козівському районному підрозділі Бережанському міжрайонному відділі кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області.

 


 

Під час заходу бійці розповідали про будні Українських солдат, про важку ситуацію на Сході України, дякували людям за їх підтримку та  волонтерський рух Козівщини.

 


 

На завершення зустрічі бійці  наголошували на те, що потрібно  бути патріотами своєї Держави, любити її,   поважати людей та допомагати один одному.

 

Серій Любий, 

старший інспектор Козівського РП Бережанського МВ
КВІуправління ДПтС України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #Козова, #колонія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підлітки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: