Підгрушна стала кумою Навроцького (ФОТО)

Опубліковано:
13 Січня, 2015

Олімпійська чемпіонка та за сумісництвом замміністра сім’ї, молоді та спорту Олена Підгрушна минулих вихідних стала хрещеною у новонародженого первістка голови міської організації ВО «Свобода» Романа Навроцького.

 

 Як вдалося довідатися, компанії відомій спортсменці у хрещенні Романа Романовича склав рідний брат політика Андрій Навроцький.

 

Фотографії зі знакової події у сімї Романа Навроцького та його дружини Ольги почали виставляти на показ у соцмережах друзі родини. Зокрема, дружина депутата міськради Віктора Паньківа Наталя виокремила цьому ціле повідомлення. «Сьогодні на Хрестинах Романа Романовича Навроцького!!! Чудовий День-надзвичайна Компанія! Otozenjformyesvidomist», – написала вона.

 

Також Наталя Паньків «засвітила» ВІП-гостей свята. Зокрема, другу половину міського голови Тернополя Сергія Надала Олену. Дві статних жіночки з цього приводу зробили «селфі».

 

Нагадаємо, 1 грудня минулого року У сім’ї голови Тернопільської міської органіації партії “Свобода” Романа Навроцького – поповнення. Дружина Ольга подарувала йому сина.

 

navrodi 11 01 15

 

navrodi1 11 01 15

 

1462928 866683246730000 1449501488779682586 n

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена підгрушна, #роман навроцький, #син, #тернопіль, #тернопільські новини, #хрестини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: