Під носом у Стемковського його підлеглі вкрали майже 110 тис. грн? (Фото)

Опубліковано:
28 Грудня, 2015

Система “Прозоро”, яка дає змогу побачити всі закупівлі за кошти бюджету, знову стала в пригоді громадським активістам, які викрили чергову фанансову махінацію чиновників міськради.

23-24 грудня управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради закупило 3 дорожні контролери ДКД-16-С2-М8525 за загальну суму в 198 612 грн.

Відповідний платіжний документ міститься на сайті E-data, повідомляє у Фейсбуці громадський активіст Олена Степанова.

Іншою фотографією, жінка ілюструє справжню вартість такого пристрою – неповних 30 тис.грн. Здійснивши нескладні математичні розрахунки рівня 2 класу середньої школи, бачимо, що чиновники переплатити за обладнання майже 110 тис.грн.

Просимо вважати даний текст публічним повідомленням про злочин та звертаємось до правоохоронців вжити невідкладних заходів, щоб прояснити ситуацію з закупівлею дорожніх контролерів.

Нагадаємо, що відповідне управління очолює Микола Лесів, а його куратором виступає заступник міського голови Владислав Стемковський, кабінети яких знаходяться один навпроти одного.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: