Під Луцьком впав літак, що доставляв контрабандні цигарки до Польщі

03.04.2015 09:18   Джерело: Без Табу
Опубліковано : Тарас Савчук

В селі Промінь біля Луцька впав літак-«кукурузник», який був завантажений контрабандними білоруськими цигарками. Пілот загинув. 

 

Катастрофа сталася близько 00:30 у четвер, 26 березня. 

 

Літак Ан-2 упав на дорогу та паркан однієї із садиб на вулиці Перемоги. При цьому він пошкодив дах будинку і лінії електропередач, тому в селі наразі перебої із електропостачанням. 

 

Як розповідають очевидці, літак злетів із імпровізованої злітної смуги, яка знаходиться поблизу місця аварії на полі. У повітрі пілот розвернув машину та намагався сісти на місці зльоту, однак літак почав втрачати висоту і впав на вулицю. 

 

Цікаво, що мешканці Променя давно знали про наявність літака і використання його для контрабанди. Машина раніше працювала для розкидання добрива на полях, однак її викупили та вирішили використати для контрабанди. 

 

Цей політ точно не перший, адже мешканці Променя і раніше чули гул двигуна. Вони переконані, що цигарки мали везти для продажу у Польщу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Без Табу  

Коментарі