Під Іловайськом загинуло близько 360 бійців АТО – прокурор

Опубліковано:
21 Березня, 2015

Під Іловайськом загинуло близько 360 бійців АТО. Про це повідомив журналістам у понеділок заступник генпрокурора – військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає кореспондент УНН, цитує Ukrainianwall.com

 

“Встановлений слідством, шляхом кропіткої роботи та відвідування лікарень, військово-медичних закладів по яких встановлені точні цифри безповоротних втрат під Іловайськ. Вони складають більше 360 осіб.

 

Це люди і військовослужбовці всіх родів військ і частин, які брали участь у бойових діях під Іловайська” , – повідомив А.Матіоса. Він додав, що окрім цієї кількості загиблих також є кількість безвісти зниклих, які не входять в число загиблих в загальній статистиці.

 

“Є до 180 осіб без вісті зниклих, що не вважаються як загиблі, хоча ми можемо розуміти під цим загиблих Також є більше 500 поранених в результаті подій під Іловайськ.”, – додав він.

 

Він додав, що кількість загиблих складно порахувати через те, що значна кількість бійців не оформлені у військових підрозділах.

 

Нагадаємо, в кінці серпня 2014 року в Іловайську Донецької області в оточенні опинилися кілька тисяч українських військових як з частин Збройних сил України, так і з добровольчих батальйонів.

 

Достовірної статистики про втрати українському в “Іловайського котлі” досі не було.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО іловайськ, #загинули, #котел
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: