Петиція за встановлення літер у парку Шевченка зібрала необхідну кількість голосів

Опубліковано:
5 Грудня, 2015

Лише за чотири дні петицію з вимогою встановити літери “Файне місто” в парку ім. Т. Г. Шевченка в Тернополі підписали 257 осіб з 250 необхідних.

 

Підписи під цим зверненням почали збирати 1 грудня.

 

 «Оскільки ми позиціонуємо Тернопіль як файне місто, пропоную встановити літери «Файне місто» (такі ж як на музичному фестивалі «Файне місто») на «єлесях» у парку ім. Т. Г. Шевченка», – зазначає автор петиції Богдана Перевізник.

 

«Файне місто – сучасний український open air фестиваль, який відбувається у Тернополі з 2013 року. Вперше фестиваль провели на острівку «Чайка» в парку ім. Тараса Шевченка. Наступного року «Файне місто» перемістилося на територію тернопільського летовища.

 

Торік на чотирьох сценах «Файного»  (MAIN STAGE, TRIBUTE STAGE, DARK STAGE, LIGHT STAGE) виступили шість десятків гуртів і виконавців з України, а також Швеції, Грузії, Польщі, Австрії, Білорусі, Росії. Слухацька аудиторія становила, за різними оцінками, від 3 до 8 тисяч осіб. Величезні літери «ФАЙНЕ МІСТО» були одним з улюблених місць для фотографування на території фестивалю.

 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Тернопільської міськради від 28 жовтня цього року  петицію, яка протягом установлено строку набрала необхідну кількість підписів на її підтримку, відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації ТМР не пізніше наступного дня після набрання необхідної кількості підписів надсилає відділу звернень та контролю документообігу управління організаційно-виконавчої роботи міської ради для реєстрації в автоматизованій системі електронного документообігу та направлення для резолюції міському голові.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хедлайнерами першого дня фестивалю “Файне місто” буде “Zdob si Zdub”

 

За результатами розгляду письмову відповідь реєструють в автоматизованій системі електронного документообігу АСЕДО, надсилають автору (ініціатору) петиції та оприлюднюють на офіційному веб-сайті Тернопільської міської ради та веб-сайті петицій.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тартак» уперше виступить на «Файному»

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: