Персоналу управління пенітенціарної служби області є про що поговорити з священиком (ФОТО)

Опубліковано:
1 Березня, 2015

Співробітниками соціально-виховної та психологічної роботи на базі управління Державної пенітенціарної служби області організували  зустріч персоналу з настоятелем храму ікони Божої Матері «Скоропослушниці»  капелана управління ДПтС України в Тернопільській області отцем Володимиром.


В ході проведеної зустрічі хвилино мовчання було вшановано пам’ять Героїв «Небесної сотні» та загиблих в антитерористичній операції на сході України.

 

Після чого отець Володимир розповів про Великий піст, який готовить християн до гідної зустрічі свята Воскресіння Христового (Пасхи). Загальна тривалість Великого посту разом зі Страсною седмицею – 48 днів. Піст, або говіння – це відмова не тільки від певної їжі, але й від усіх шкідливих звичок і веселощів. Це – час каяття, роздумів і молитви. На протязі всього Великого посту християнська церква закликає віруючих утримуватися від вживання м’яса, молока, яєць і риби, в тому числі в складі різних страв.

 

Також настоятель храму ікони Божої Матері «Скоропослушниці» капелан управління ДПтС України в Тернопільській області отець Володимир розповів про поїздку до Святої Гори Афон. Про те, що кожен паломник, який відвідав Афон, повертається звідси іншим. Він знаходить духовний досвід, який неможливо отримати більше ніде на землі. Благодать Святого Духа, молитви та поради батьків-афонітов допомагають людині на багато що поглянути по-новому, змінитися на краще, знайти сили на благі зміни у своєму житті, які, безсумнівно, зроблять світліший і оточуючий наш світ.

 

На завершення зустрічі отець Володимир побажав персоналу здоров’я, міцних духовних, фізичних сил, молитися та не забувати про Бога.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #управління ДПтС України
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: