Перший корупційний скандал Барни (Фото)

Опубліковано:
20 Квітня, 2015

У руки до наших журналістів потрапили документи, які уже зараз мають повне право зватися скандальними. Здавалося, в області відбуваються позитивні зміни, люди очікують на кращі дні, проте дехто до останнього пробує засовувати палки в колеса нашому щасливому майбуттю.

 

Справа в тому, що в останній день на посаді виконувача обов’язків голови ОДА, Іван Крисак підписав дивну рекомендацію щодо призначення на посади заступника та керівника управління капітального будівництва облдержадміністрації (2015 рік).

 

Здається, Іван Крисак підніс чемериці Степану Барні, який прийшов в ОДА із серйозними планами та намірами змінити область. Справа в тому, що список «рекомендованих» —  своєрідний корупційний «цирк виродків», така собі «хабарницька кунсткамера» в стінах обладміністрації.

 

Перше ім’я, яке одразу кидається в очі — Петро Макар. Ох, невже ж це той самий відомий Макар, що мав наглість обікрасти немічних стареньких, чим прирік їх на холодну та голодну смерть (деталі ТУТ)? А чи не той це Макар, що отримував нагороди з рук Хоптяна (деталі ТУТ)?

 

Навіщо новому керівництву такі скандальні чинуші, по яким уже роками плаче залізна «койка» за ґратами?

Ще одна цікава рекомендація — Кузяк Віктор Степанович. Уже зараз у розпорядженні журналістів є цікава інформація, з якою ми поділимося найближчим часом. Для початку (аби не томити Вас) скажемо одне: у цього чоловіка ну дуже складні стосунки із банками, чи тепер, вірніше, у банків із ним. В кулуарах ОДА вже зараз говорять про те, що нова посада потрібна пану Кузяку як кров з носа, аби заробити такі необхідні гроші.

 

Залишається лише думати, навіщо новому очільнику ОДА підсунули навіть не одну свиню. Хоча деякі такі «свині» навіть підсовувати не доводиться: вони банально продовжують працювати по налагоджених роками схемах. Як от виконувач обов’язків начальника управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації Олена Чумак: молодій регіоналці живеться солодко навіть в час люстрації.

 

Чи дасть Степан Барна раду з таким «санаторієм сатани» в стінах ОДА — побачимо згодом, хочеться лише відзначити, що область покладає багато надій на нового очільника.

Scan2Scan20001

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор кузяк, #корупція, #крисак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петро макар, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: