Переселенцям на Тернопільщині виплатили понад 3 мільйони

Опубліковано:
20 Лютого, 2015

Питання надання в Тернопільській області допомоги переселенцям, що прибули із зони АТО обговорили під час робочої наради, що 16 лютого відбулася під керівництвом виконувача обов’язків заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Бабійчука.

 

«Станом на 13 лютого 2015 року  в області перебуває 2 319 внутрішньо переміщених осіб, з них – 585 дітей, – розповів директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації Вадим Боярський. – Також виплачено допомогу тимчасово переселеним на суму  3 млн 227 тис. грн».

 

За словами Вадима Андрійовича, департамент соціального захисту населення ОДА робить усе можливе, щоби ті, хто вимушено прибув у наш край, відчували себе комфортно.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабійчук, #виплати, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #переселенці, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: