Перенесений із січня концерт Зінкевича в Тернополі відбудеться в березні

Виступ народного артиста України, запланований у «Березолі» на 27 січня, перенесли через хворобу співака

05.03.2016 11:55   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віра Касіян

Тернопільська обласна філармонія визначилася з датою проведення концерту ан­сам­блю на­род­но­го тан­цю «Надз­бру­чан­ка», ан­сам­блю піс­ні і тан­цю «Гу­цу­лія» та на­род­но­го ар­тис­та Ук­ра­ї­ни Ва­си­ля Зін­ке­ви­ча, який мав відбутися 27 січ­ня в палаці культури «Березіль» у Тернополі, але через хворобу Василя Івановича був перенесений на пізніше. Як тоді повідомляли організатори — на квітень.

 

Наразі концерт планують провести 29 березня, у тому ж ПК «Березіль». Початок о 18 год 30 хв. Квитки, куплені на 27 січня, - будуть дійсні 29 березня.

 

Василь Зінкевич нечасто тішить тернопільських шанувальників своїми виступами. Сподіваємося, що ця, весняна вже, зустріч таки відбудеться, а тернополяни доведуть свою любов до народного артиста не словами, а грошима – розкупивши квитки. На більш ніж 200-тисячний Тернопіль і мільйонну область тисяча місць у «Березолі» - справжній мізер. Чи не так?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі