Перебуваючи в реанімації директор училища Андрій Каплун зустрічається з потерпілими (Відео)

Опубліковано:
1 Березня, 2016

Після побиття 16-тирічного учня, за жарт спалити хату дочки Андрія Каплуна – Оксани Хавюк, екс-директор пішов на лікарняний. В департаменті освіти кажуть, педагог в реанімаційному відділенні кардіології. І стан його здоров’я – поганий.

 

Та по при те, журналісти зафіксували скандального директора на зустрічі з сестрою потерпілого. 23 лютого після вечері вихователь гуртожитку Пушок Квітослава Юріївна попросила 16-тирічного жартівника йти за нею і, передавши неповнолітнього в руки екс-директора, зникла аби не бути свідком.

 

Потерпілий Василь розповідає, директор вхопив його за руку і повід на задній двір навчального закладу до гаражів. Разом з ним був незнайомець, який за словами колишнього директора мав вивезти неповнолітнього в ліс і закопати. « Він каже: знаєш хто я такий? – Я кажу, Каплун Андрій Володимирович! – А він каже: ти знаєш цього дядька, ти знаєш що він може з тобою зробити, він тебе зараз кине в машину і повезе закопає в лісі. – Я кажу, а що я такого зробив? – Він каже: ах ти падло казав, що мою хату підпалиш. Ти будеш мою хату палив? Ти що моїй дочці на уроці казав? – розповідає учень.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директора училища, який ставив студентів на коліна, звільнили

 

 

Після інциденту розказує сестра потерпілого до неї і її батьків дзвонили директор і його колеги з проханням домовитись. З такої ж причини цими вихідними Андрій Каплун і сестра потерпілого зустрічались. Та оскільки місце зустріч хворому екс-директору видалось підозрілим на розмову він не затримався.

 

Поліція тим часом доповнила кримінальне провадження і підозрює Андрія Каплуна вже в 4 злочинах . Посадити його за грати чи звільнити з посади учителя, яку до речі він займає після звільнення з посади директора, зможуть лише після завершення слідства. А його розслідувати, констатують правоохоронці, щоразу важче. Із майже 30 десятків заяв від учнів про злодіяння керівника – нині залишилось лиш три.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний директор Тернопільського ВПУ Каплун знову порушив Закон

 

 

Водночас освітяни Тернопільщини вирішили зняти Андрія Каплуна, доктора педагогічних наук, з посади голови асоціації працівників професійно-технічної освіти Тернопільщини. Бо кажуть: людині, яку підозрюють у таких зловживаннях, не личить очолювати освітянську галузь області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: