Патріотичні змагання стартували в Тернополі

Опубліковано:
29 Лютого, 2016

В неділю 28 лютого о 10 годині в 24 школі з нагоди вшанування пам’яті Романа Шухевича, відубулось відкриття  чергових спортивних змагань на Кубок Генерала УПА Романа Шухевича.  

 

Відкрив змагання начальник відділу молоді та спорту управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради Кравчук Валерій Володимирович. Висловив подяку командам за участь у змаганнях і побажав їм перемог.

 

Слово для виступу було надано голові організаційного комітету Янюку Івану, який зазначив: «Цього року в турнінрі «Кубок Шухевича» участь взяли  14 команд представників  різних громадських організацій м.Тернополя та області, а також студентські ради тернопільських університетів». Він додав: «Роман Шухевич – це визначний діяч національного визвольного руху, якого поважали побратими та боялись вороги, так що навітть його прах розвіяли по вітру, але його дух залишився жити в серцях українських патріотів».

 

Далі слово взяла голова молодіжної міської ради м. Тернополя Вероніка Дякович: «В цей день хочеться побажати передусім наснаги, впевненості в своїх силах, а найважливіше командного духу учасникам турніру».

 

Урочиста частина завершилась потрійним кличем учасників змагань «Слава! Слава! Слава!».

  

Також на тижні пройдуть змагання з бігу, скелелазіння, боксу, стрільби, шахів, баскетболу, футболу та інтелектуальні змаги.

 

Закриття змагань та нагородження переможців пройде 8 березня.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: