Партизани Донбасу продовжують знищувати терористів (+18)(ФОТО)

Опубліковано:
12 Листопада, 2014

В мережі все частіше стали з’являтися звіти про дії партизан Донбасу, які вийшли на стежку війни з окупаційно-терористичними військами Росії. Так сьогодні партизани розмістили черговий звіт про знищення групи терористів з підрозділу «Беркут»:
 
Фотозвіт про успіхи партизан в зоні бойових дій.

– Перші чотири фото, це автомобіль, який ми вичікували більше 2-х годин, в ході операції – із засідки був розстріляний, бій точився буквально кілька хвилин, завдяки добре злагодженій роботі нашого загону постраждалих не було, бойовики були ліквідовані. Партизани поповнили своє озброєння у вигляді АК-74, кілька гранат і РПГ «Муха».

 

– Останнє фото, це успішна спецоперація з ліквідації одного з командирів Козачої Гвардії так званого «Маршала». В ході операції було знищено водія і самого командира. З бою ми вийшли з 2 автоматами, іменним пістолетом і медпрепаратами.

Так само за останній місяць в наші ряди вступило 11 добровольців, які готові захищати свою батьківщину – Донбас, від терористичних бандформувань.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #добровольці, #донбас, #партизани
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: