Останнє відео героїв, які загинули під Іловайськом (Відео)

Опубліковано:
26 Грудня, 2015

У мережі з`явилося відео з бійцями, загиблими в «Іловайському котлі». Відеоматеріал супроводжує пісня, названа автором реквієм. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на divannaya-sotnya.com.ua.

 

На відео – останні кадри життя героїв: Андрія Журавленка, Вадима Антонова, Віталія Костюка, Марка Паславського, Гордія Кіктенка, Петрова Сергія, Сергія Шкарівського, Олександра Романенка, Юрія Бойка.

 

 

Нагадаємо, 26 серпня в Іловайську в оточення терористів потрапили підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Світязь», «Херсон», «Миротворець», а також зведена рота дев`яносто третього і сімнадцятий бригад ВСУ. 27 серпня бойовики так званої «ДНР» повідомили, що повністю взяли Іловайськ під свій контроль. Українським підрозділам запропонували «зелений коридор», однак при виході військові були розстріляні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: