Особиста річ Гіркіна наблизила українських бійців до перемоги (ФОТО)

28.12.2014 16:09   Джерело: http://galnet.org
Опубліковано : Олег Жак

На благодійному аукціоні «Свій за свого», кошти від якого йдуть на допомогу українським військовим нещодавно продали незвичний лот – чашку лідера бойовиків Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), яка вціліла після відступу терористів зі Слов’янська.

 

Багато користувачів обурювались таким лотом на благодійному аукціоні. Однак покупець заплатив за лот 3100 гривень. Чашку знайшли військові, які звільнили Слов’янськ, а продати з аукціону її вирішив волонтер та воєнний капелан Олександр Філіппов.

 

 

 

 

З аукціону продають найрізноманітніші лоти – хенд-мейд вироби, прикраси з натурального каміння та бісеру, картини, ікони, іграшки, книги. Популярністю користаються вироби в національних – синьо-жовтих кольрах, вишиті речі. Зараз активно купують новорічні прикраси. «Хітом» продажів також став календар зі світлинами «кіборгів», які захищають донецький аеропорт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://galnet.org  

Коментарі