Олеся Жуковська: «Я завжди в серці пам’ятатиму вас, мої Герої»

Опубліковано:
22 Лютого, 2015

Через рік після кривавих подій на вул. Інститутській кременецьку волонтерку Олесю Жуковську, що вижила після кулі снайпера переповнюють два почуття: радості і болю.

 

Радості, від того, що жива і болю та смутку за Героями Небесної Сотні.

 

Про це дівчина написала у соціальній мережі.

 

«Так не хотілось нічого писати,а просто помовчати..

 

Пройшов рік як змінилося наше життя, моє життя… в цей день мені особливо важко, важко навіть щось говорити.

 

Всередині переповнюється  2почуття-радості,від того що жива, і болю та смутку за нашими Небесними Героями, за тими кого я знала. Я завжди в серці пам’ятатиму вас, моя «Пекельна Бочка», мої Герої!», – йдеться у повідомленні.

 

Рік тому двадцятиоднорічна Олеся  Жуковська приїхала на Майдан  коли почула про  розгін  студентів. З того часу фактично його не покидала. Спершу допомагала на кухні, а потім фельдшер за освітою, стала медичним волонтером. Олеся поверталась додому в Кременець Тернопільської області, щоб підлікуватись і знову їхала до Києва.

 

В Олесю влучила куля коли вона надавала медичну допомогу,  не зважаючи на каску з червоним хрестом, снайпер вистрелив в неї.  Прощаючись з хлопцем, якого зустріла в новорічну ніч на майдані, Олеся написала в соціальній мережі: «Я помираю». На щастя дівчина вижила. Але в її пам’яті назавжди закарбувались картинки кривавого Майдану.

 

120215 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олеся жуковська, #поранення, #снайпер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: