Олега Барну звинувачують у “вибірковій” боротьбі з корупцією

Опубліковано:
2 Квітня, 2015

“Чортківські новини” отримали листа від особи, що підписалася як Ольга Сірова <sirova.96@mail.ru>.

 

Не маємо підтверджень в достовірності висловлювань народного депутата, тому всю відповідальність за зміст листа покладаємо на автора. Хто є таким у більшості буде своя версія.

В Чорткові набула розголосу судова справі щодо притягнення до відповідальності начальника відділу освіти Чортківської РДА І.Гульки за корупційні дії.


На захист освітянки призначеної за часів Януковича активно стали районний прокурор Б. Їжук, екс – голова Чортківської РДА регіонал С. Кобіс та депутат обласної ради О. Стадник.


Осторонь не залишився і народний депутат із Чортківщини Олег Барна. Представник законодавчої влади, який обіцяв масову люстрацію усіх місцевих чиновників часів Януковича, після обрання дещо змінив свої погляди. Так на сесії Чортківської районної ради 23 березня 2015 року Олег Барна став на захист освітянки – регіоналки та заявив що не вбачає жодної корупції в діях Гульки І.М. Нардеп, який є членом комітету Верховної ради по боротьбі із корупцією, ще до вироку суду пробує відбілити свою колишню шефиню.


Нагадаємо, що Барна працював вчителем Білобожницької ЗОШ, а його дружина працює там і по сьогоднішній день.

 
За 100 днів Олег Барна не люстрував і навіть не спробував люструвати жодного чиновника та корупціонера свого виборчого округу. В черговий раз передвиборчі обіцянки стали брехнею

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #люстрація, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег барна, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: