Оксана Чмиленко запрошує тернополян на показ нової колекції

Опубліковано:
12 Серпня, 2016

Нещодавно ми писали про творче подружжя Чмиленків і згадували, що невдовзі Оксана здивує жителів міста приємними сюрпризами. Ось перший з них – нова авторська колекція валяних виробів буде представлена 19 серпня о 14.00 в ТВЦ «Атріум» (2 поверх) у відділі «Прет-а-порте». Її вироби тепер можна буде приміряти і придбати саме тут. Вона гідно доповнить своєю творчістю відділ поряд з дизайнерами Гошою Альтшулером і Мальвою Флореа. Будемо надіятися, що Оксана Чмиленко стане нашим тернопільським фірмовим модельєром.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творче подружжя тернополян – Олександра та Оксани Чмиленків (Фото)

 

Нагадаємо, що вироби з вовни є екологічно чистими, ідеально зберігають тепло – влітку в них не жарко, а взимку не холодно. Також вони набирають форми свого власника під час їх носіння, а тому ідеально ляжуть на будь-яку фігуру. А ще майстриня має потужну позитивну енергетику і індивідуальний підхід до кожного, тому в її творіннях почуватиметеся дуже комфортно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: