Оксана Бачинська – красива, впевнена жінка, котра завжди прислухається до свого серця і йде за своїми мріями

Опубліковано:
15 Квітня, 2015

До 24 квітня триватиме другий етап «Тернопільського народного праймеріз» – проекту «100 кращих тернополян-2015». Кожен мешканець Тернополя може проголосувати за будь-якого з поданих у списку земляків, але за одного і того самого — лише раз.

Аби знати, за кого голосувати, пропонуємо тернополянам ближче познайомитися з учасниками проекту, адже необхідно обрати найавторитетніших, найфаховіших, найпорядніших жителів міста.


Продовжуємо знайомство з претендентами на місце в списку кращих тернополян.  Сьогодні бліц про Оксану Бачинську – талановиту, успішну і надзвичайно впевнену у собі.


Народилася Оксана у Скоморохах. У сьомому класі вирішила, що її покликання – це створення гарного вбрання. З того часу жила однією мрією – стати відомим дизайнером, шити неперевершений одяг для українських жінок. Почала втілювати свої мрії у життя.

Вступила до Львівського інституту легкої промисловості. Тривалий час жінка відкладала гроші. І вже у 2000 році їй вдалося відкрити невелику фірму із пошиття одягу. Допомагала їй одна кравчиня. Та промайнув один рік, і в Оксани з’явилося вже десятеро помічників. Сьогодні у неї просторий цех, високоякісне японське обладнання. Нові ексклюзивні моделі з’являються ледь не щодня, проте їх шиють невеликими партіями.

Оксана Бачинська є неодноразовим лауреатом різноманітних конкурсів. Добивалася вона цього самотужки і великою працею. Переконана, що кожна жінка повинна почуватися особливою, неповторною, завжди чарівною. Створюючи свої моделі, дизайнер дбає про комфорт, якість тканини та стиль. Зараз одяг під брендом «Оксана Бачинська exclusive» можна придбати по всій Україні: від Львова – до Києва і Донецька.

ТМ «Оксана Бачинська exclusive» отримала гран-прі та диплом лауреата за впровадження нових технологій і розробку сучасного дизайну в сфері легкої промисловості у загальнонаціональному конкурсі “Вища проба”.

Але, найголовніше, Оксана Бачинська – красива, впевнена жінка, котра завжди прислухається до свого серця та не боїться йти за своїми мріями.

 

Оксана Бачинстька про…

…себе і свою справу

Всій бізнес, кар’єру почала з нуля… Успіху досягла завдячуючи наполегливою працею і дякуючи своїм чудовим працівникам.. Живу за принципом: не важливо хто ти ,а важливо що ти робиш і як ти думаєш.

… про проект «100 кращих…»

Скажу так… мені було приємно бачити себе в списку «100 кращих тернополян». Проект новий , але цікавий і думаю має право на життя. Думаю більшість людей зі списку вже щось роблять для Тернополя і України.

 

 

Нагадаємо, що другий етап, власне голосування за поданих кандидатів, триває з 24 березня по 24 квітня 2015 року. Проголосувати можна письмово (заповнивши відповідний бюлетень у вуличних волонтерів), телефоном (зателефонувавши або надіславши sms) та на Інтернет-сайті. Голос можна віддати кільком кандидатам одночасно, але за одного і того ж кандидата – лише один раз.

 

4 травня заплановано оприлюднення результатів праймеріз – рейтинг «ТОП100» жителів міста, котрі користуються найбільшою підтримкою громади.

 

Сайт проекту – http://top100.te.ua/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оксана бачинська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: