Офіціне ставлення «Правого Сектору» до питання зняття депутатської недоторканості

Опубліковано:
22 Листопада, 2014

За умов існування повноцінної, національно зорієнтованої політичної системи обмежена недоторканість народних депутатів є нормальною річчю, необхідною для виконання ними своїх представницьких функцій. Проте нинішня держава Україна – це держава із скомпрометованою політичною елітою.

 

Для багатьох сучасних депутатів, чиновників та інших державних функціонерів їхнє владне становище у першу чергу є інструментом особистого збагачення та уникнення відповідальності за власні провини.

 

Враховуючи це, «Правий сектор» виступає за зняття депутатської недоторканості.

 

Зараз, коли Національна революція ще не перемогла, суспільство має докласти максимум зусиль, аби поставити політиків у чіткі рамки. Політична еліта, котра протягом багатьох років діяла безвідповідально і дбала виключно про власні інтереси, повинна чітко усвідомити, що її владне становище не є абсолютним, а порушення закону не залишиться безкарним.

 

Також «Правий сектор» виступає за прийняття Закону «Про імпічмент Президента України» та Закону «Про відкликання Народного депутата України», які можуть стати дієвим механізмом народного контролю над обраними представниками влади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #береза, #депутатська недоторканість, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини, #ярош
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: