Обрано голову громадської ради фіскальної служби Тернопільщини

Опубліковано:
2 Березня, 2015

В Головному управлінні ДФС в області відбулося перше засідання новоствореної Громадської ради, до складу якої входять представники 21 громадської організації Тернопільщини.

 

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик та заступник Тернопільської митниці ДФС Андрій Северин.

 

«Оскільки нещодавно була прийнята велика кількість змін до податкового законодавства, я думаю, що у вас виникає чимало запитань щодо них. Ми провели масштабну роз’яснювальну роботу по усіх районах області і тепер, завдяки функціонуванню Громадської ради, зможемо ще оперативніше доносити нюанси усіх змін до громадськості», – звернувся до присутніх Сергій Господарик.

 

Андрій Северин висловив надію, що завдяки роботі Громадської ради Тернопільська митниця ДФС також отримає конструктивні пропозиції щодо покращення її роботи.

 

«Ми, в свою чергу, завжди намагаємося донести до суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадян усі новації та особливості митного законодавства, в тому числі й завдяки співпраці із Громадською радою», – додав Андрій Северин.

 

Під час першого засідання шляхом відкритого голосування було обрано голову Громадської ради. Завдяки більшості голосів ним став керівник Тернопільської обласної громадської організації «Асоціація арбітражних керуючих» Роман Суслов.  Його заступниками члени Громадської ради обрали представника громадської організації Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан» Павла Іванечка та асоційованого члена Асоціації митних брокерів України Богдана Задорожного.

 

Крім цього, члени Громадської ради прийняли за основу проекти Положення та Регламенту про Громадську раду при Головному управлінні ДФС у Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадська рада, #ДФС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: