Новий голова Тернопільської ОДА бігає на сьомий поверх пішки

Опубліковано:
14 Квітня, 2015

Знає вартість проїзду в маршрутці і бігає у свій кабінет пішки, бо не хоче чекати ліфт, – новий голова ОДА Степан Барна – цілком адекватний керівник, розповідає його колега з БПП Віктор Шумада. Каже: завдання і перед Барною, і перед командою – складні.


– Ми були свідками, що влада не займалась вирішенням проблем людей, зараз стоять виклики серйозні. Команда впорається, це можна  побачити по результатах. Попередні роки звикли говорити, що на 10% зросло одне, на 20 приросло інше. Наше завдання, щоби зміни відчув пересічний мешканець області, щоби підвищити якість його життя, – каже Віктор Шумада в ефірі “Ух-радіо”.

 

За його словами, з новими завданнями ознайомлені всі працівники ОДА, а Барна поставив до всіх три вимоги: порядність, професійність і людяність.

 

– Скажу жартома, що охорона “білого дому” відчула зміни, їм було незрозуміло, чому голова ОДА не користується ліфтом і вибігає на сьомий поверх пішки, коли ліфт зайнято, то він не чекає, а біжить до себе пішки, – каже Шумада.

 

За його словами, Барна чудово знає і вартість продуктів, і вартість проїзду, і проблеми, з якими зустрічається пересічний мешканець краю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор шумада, #голова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #степан барна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: