Нова патрульна поліція в Тернополі склала присягу (Фото, відео)

Опубліковано:
12 Березня, 2016

У Тернополі прийняла присягу нова патрульна поліція. Місто патрулюватимуть 209 поліцейських, серед яких близько 50 жінок. Керувати поліцейськими Тернополя буде Володимир Струк. Під час прийняття присяги була присутня керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

 

“Я думаю, що ви як громадяни будете їх захищати. А вони – вас. Ми будемо дуже багато працювати, щоб кожен поліцейський мав честь, кожен поліцейський захищав людей. І найголовніше – щоб вони всі були професіоналами”, – зазначила Деканоідзе. Під час церемонії їй подарували ікону Божої Матері.

 

“Конкурс становив 24 людини на 1 місце поліцейського. З 209 поліцейських 30 були учасниками АТО … Цей досвід має бути перенесений у площину боротьби не тільки з нашим ворогом і агресором, а й боротьби зі злочинністю на території Тернопільської області”, – сказав голова ОДА Степан Барна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова тернопільська поліція з висоти пташиного польоту (Фото)

 

29 патрульних – учасники АТО і лише 16 із загальної кількості раніше працювали в правоохоронних органах.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: