“Нічні відьми” продовжують вирізати терористів на Донбасі

Опубліковано:
28 Листопада, 2014

Про це у своєму блозі на Живому журналі пише користувач Zloy-одесит.

“Причина його солодкого сну. – Дві колоті рани в шию. Ну, з ким не буває, трапляється. Але от в тому-то й річ -. Не в перший раз вже.

Справа в тому, що раніше я вже писав про те, що серед бойовиків поширюється міф про дівчат українок, які ночами залишають на блокпостах окупантів по парі 200-х. Писав я про це близько місяця тому і на той момент мова йшла про приблизно десяти подібних випадках.

Чому терористи вважають, що їх вирізують спеціально навчені цій справі дівчини я теж писав. У районі блокпостів, де потім були вирізані сепаратисти, кілька разів бачили пару молодих дівчат віком до 30 років. Так само вирізують НЕ цілий блокпост, а одного, максимум двох сепаратистів. Тобто працюють в міру сил.

Звичайно, історія про “нічних відьом” може з часом увійти в народний фольклор як і багато інших (згадати хоча б легенду про кудлату “Фрау міт автомат”), насправді ж мало, що маючи спільного з реальністю. Адже слабо віриться, що ліквідацією займаються саме дівчата і куди більш вірогідніше, що працюють партизани, обережно і без фанатизму – планомірно.

 

Але погодьтеся, адже так приємно усвідомлювати сам факт, що наші дівчата наводять жах на колорадську пьянь до кольок в нирках … в прямому і переносному сенсі. Та й ступінь деморалізації окупантів вельми до речі – коли засинаєш з думкою, що у сні за тобою можуть прийти “нічні відьми”, – пише блогер.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #нічні відьми, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: