Непроста розмова про Лізу на мандрівному фестивалі DOCUDAYS UA

Опубліковано:
6 Грудня, 2014

04 грудня кіноклуб ГО ” Молодіжний центр розвитку “МІСТ” спільно з МГО “Файне місто” організували показ фільму “Лізо, ходи додому!” в рамках 11 міжнародного фестивалю документального кіно  щодо прав людини “DOCUDAYS UA”. Фільм переглянули молоді люди, студенти навчальних закладів м.Тернополя. Також, було запрошено спеціалістів Тернопільського міського підрозділу Тернопільського  міжрайонного відділу кримінально-виконавчої  інспекції.

Після перегляду стрічки відбулося обговорення. Учасники поділилися своїми враженнями, висловили почуття, які у них викликав фільм та думки щодо значення мрій у житті кожної людини.  Інформаційна підтримка заходу ІЦ “Майдан Моніторинг”


 

Мар’яна Гевко, 

Молодіжний центр розвитку “МІСТ”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Docudays UA, #володимир ханас, #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: