Небайдужих просять долучитися коштами для реабілітації героїчної юнки Яни Зінкевич (Відео)

Опубліковано:
2 Березня, 2016

Яна Зінкевич вже майже місяць, в Україні. Розробник і керівник проекту «Госпітальєри» – найефективнішої добровольчої служби польової медицини, вона врятувала тисячі життів,  матері не лишилися без синів, дружини – без чоловіків, діти – без батьків.  З поверненням на Батьківщину,  Яна повернулася і до роботи, переформатувавши її відповідно до нових умов. «Завершила працювати в Правий сектор. 10 лютого 2016 р. – Начальник медичного управління та реабілітації бійців» – написано на її сторінці.  Робота, започаткована Яною, продовжується, і разом з тим триває її  боротьба за життя. Мужня дівчина, яка віддала себе до останку, рятуючи тих, хто відстоював незалежність нашої Батьківщини, зараз сама потребує допомоги.

 

Борис Трейгерман, якому випало відігравати у житті Яни роль ангела-заступника, опублікував допис, у якому просить небайдужих долучитися коштами для продовження реабілітації героїчної юнки.

 

«Яна Зінкевич народний Герой України. ця тендітна дівчина в 18 років пішла добровольцем захищати Батьківщину. У 19 створила і очолила добровольчу медичну службу Госпітальєри, завдяки якій врятовано життя більше 2000 бійців. Сама Яна винесла з поля бою 200 чоловік!!!

 

На жаль, доля приготувала їй важке випробування. Страшна аварія ледь не обірвала її життя. Важка багатогодинна операція, нескінченний біль і постійна боротьба, боротьба за життя! За місяць лікування Яна зробила те, що багатьом не вдається за півроку. Лікарі дивувалися її мужності та наполегливості. На жаль, на сьогоднішній день Яна прикована до інвалідного візка. Попереду нове важке випробування – довга реабілітація, від якої залежить, чи зможе Яна, реалізувати свою мрію – знову, як в дитинстві, зробити перший крок!

 

Для її подальшого лікування потрібні великі гроші, які самостійно Яна зібрати не в силах. Я звертаюся до Вас, давайте усі разом допоможемо Яні зібрати необхідні кошти для продовження лікування.

 

Реквізити:
– для поповнення у відділеннях ПАТ КБ «ПриватБанк»:
номер рахунку 4149625810825933 Зінкевич Яна Вадимівна;
– для поповнення в інших українських банках:
Установа банку – ПАТ КБ ПриватБанк
МФО банку 305299, код ЄДРПОУ 14360570
Рахунок одержувача 29244825509100
4149625810825933, Зінкевич Яна Вадимівна, 3488112209.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: