Не будьмо байдужі! Творімо милосердя разом

Опубліковано:
21 Квітня, 2015

До 4 травня триває традиційний Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом «Боротьба за мир — боротьба за здоров’я. Приєднуйся до руху Червоного Хреста». Мета цього заходу — привернути увагу суспільства до проблем найбільш соціально незахищених верств населення, переміщених осіб з території проведення антитерористичної операції та з Автономної Республіки Крим, формування громадської думки на користь милосердя.

 

Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста звертається до всіх, кому не байдужі людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя щодо тих, хто поруч з нами, кого соціальні умови, одинока старість, каліцтво позбавили можливості жити гідно. Не забудьмо про тих, кому несила вийти з рідного дому, бо важка недуга прикувала їх до ліжка і їм потрібна допомога в придбанні медикаментів, білизни, продуктів та інших засобів для нормального проживання та полегшення страждань.

 

Ми готові прийняти від вас кошти, продукти харчування, одяг, взуття, медикаменти, засоби гігієни. Приєднуйтесь до нас — і творімо милосердя разом!

 

Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста України чекає на вас за адресою: м. Тернопіль, вул. Київська, 36, тел. 43-76-09, 51-05-69.

 

Рахунок для пожертв: 26003000257277 у ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, код 14034994.

 

Т. ЛЕХ,

голова Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #доюро, #здоров’я, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червоний хрест
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: